Szolgltatsok

Tisztelt Partnereink! Rövid leírásunkkal abban szeretnénk Önöknek segítséget nyújtani, hogy a Cégük számára legmegfelelbb megjelenési formát választhassák, szolgáltatásaink közül.
Lehetséget biztosítunk minden regisztrált ügyfelünknek, hogy teljes kören mutassa be Cégét, leend partnereinek. Hazánk gazdasági és piaci igényeit szem eltt tartva, naprakész háttér információkkal látjuk el Önöket, hogy valóban megfontolt és nyereséges üzleti döntéseket hozhassanak. Segítségünkkel azonnali információt kaphat bármely - hazánkban bejegyzett- gazdasági társulásról, melyet a kérésének megfelel úton juttatunk el Önhöz.

Mit tartalmaz az éves megjelenés?

  • A cég, vállalkozás megnevezését,
  • Székhelyet, és minden egyéb megjelenítend címet
  • Közvetlen elérhetségeik mindegyikét: telefon és fax számok, weboldal, e-mail cím
  • Tevékenységeik, szolgáltatásaik teljes skáláját
  • Minsítéseket, márkaneveket, különleges szolgáltatásaikat
  • Logót, fotót, címert, vagy névjegykártyát, igény szerint

A szerzdésben foglalt teljes év alatt, díjmentesen van lehetségük bárminem adatmódosításra, fotó és bemutatkozó anyag feltöltésére, kollegáink segítségével!

Opcionális szolgáltatásaink, melyek segítségével látogatottságnövekedést érhetnek el:

Országos szint kiemelés: Bár rendszerünk alfabetikus sorrendben tartalmazza a hazai vállalkozások, és intézmények listáját, Cége, - akár több választott tevékenységgel is- folyamatosan az els oldalon jelenik meg, függetlenül a rendszer automatikus besorolásától. A kiemelésnek köszönheten, így azok a cégek is azonnali látogatottságot élvezhetnek, akik egyébként az ABC legvégén kullognak.

Megyei szint kiemelés: Különösen fontos azon cégek részére, akik városukon belül komoly konkurenciával állnak szemben. Ezen kiemelés igénybevételével nem csak az érintett városon, hanem a teljes megyében elsbbséget élveznek a többi céggel szemben!

Banner megjelenés: Ennek a mozgó és színes reklámlehetségnek rengeteg pozitívuma van. A foldalon megjelen bannerek megnyitásával, minden látogató azonnal az Önök weboldalára jut. Az úgynevezett tevékenységi banner még célzottabban juttatja el a potenciális ügyfeleket Cégéhez, hiszen az érdekld partner, már eleve az Ön tevékenységét keresve jutott el idáig.